All-in-One WP Migration, een makkelijke manier om je site te verhuizen!

Het migreren van WordPress-sites is een veel voorkomende en vervelende taak. Of dat nu tussen twee verschillende externe webservers is, tussen een ontwikkelserver en productie, of van productie naar lokaal, er zijn veel richtingen die uw WordPress-sitemigratie kan stromen. All-in-One WP Migration blijft meestal de tool bij uitstek voor ons bij WPmagazine.be. Het is een van de beste manieren om een WordPress-site te verplaatsen.

Als u onlangs bent overgeschakeld naar een nieuwe host, of u wilt snel een kopie maken om op verder te werken op een andere domeinnaam, moet u uw bestaande site verplaatsen. In dit artikel zullen we gedetailleerd beschrijven hoe u snel alle bestanden en database van uw oude site naar de WordPress-installatie van uw nieuwe host (dwz “migratie”) kunt verplaatsen met behulp van All in One WP Migration from ServMask . In deze tutorial gaan we ervan uit dat je oude hosting nog niet is verlopen en dat je al  een nieuw abonnement hebt gekocht en WordPress op je nieuwe host hebt geïnstalleerd.

Schrijf je in en mis niets meer.

Krijg wekelijks op donderdagmorgen een overzicht van de laatste posts op WPMagazine.be, een nieuwsbrief boordevol tips tricks, en onze laatste artiekelen. Zo ben je altijd op de hoogte.

Hoe u een WordPress-site naar een nieuwe host verplaatst met All in One WP-migratie

Hier is een stapsgewijze handleiding voor het migreren van een WordPress-site met All-in-One WP Migration:

 • Log in op het beheergedeelte van uw bestaande site (de site waarvandaan u verhuist ) , als u dat nog niet bent.
 • Selecteer ” Plug-ins> Nieuwe plugin” in het menu aan de linkerkant.
 • Zoek naar ” All in one WP Migration ” in het zoekveld rechtsboven en klik vervolgens op “Nu installeren” wanneer u de juiste plug-in van ServMask vindt.plugin
klik om te vergroten
 • Klik op “Activeren” om op de plug-in af te stemmen.
 • Zoek het menu voor “All-in-One WP Migration” (onder “Tool” in de linkerzijbalk) en selecteer “Exporteren“.
klik om te vergroten
 • Klik op ” Exporteren naar ” en selecteer vervolgens de optie voor ” Bestand “.
klik om te vergroten
 • Nadat de plug-in is uitgevoerd, klikt u op de knop in het pop-upvenster om uw bestand te downloaden . Het bestand dat wordt gedownload, eindigt op een extensie  .wpressAls u deze extensienaam wijzigt, zal de migratie mislukken, dus laat het zoals het is.
klik om te vergroten

Terugzetten zojuist gemaakt backup.

 1. Herhaal stap 1-4 op uw nieuwe WordPress-installatie. (Zorg er ook voor dat de plug-in(s) op de ontvangende site is geïnstalleerd.)
 2. Selecteer op uw nieuwe WordPress-site ( “Import” onder het menu voor “All in One WP Migration”.
 3. Sleep het .wpress bestand dat u van uw originele site heeft gedownload naar het slepen-en-neerzetten-venster om het importeren te starten.
Shared hosting providers beperken de grootte van de bestandsupload op hun servers veelal, wil je in WP all in one migration bestanden uploaden die groter zijn dan de maximaal toelaatbare bestandsgrootte van je host. Dan moet je eenmalig de unlimited extensie aanschaffen. Dit is een eenmalige aanschaf en kan je ook op andere domeinen hergebruiken. 
klik om te vergroten
 • Zodra het bestand is geupload / geïmporteerd, klikt u op “Doorgaan”. Aangezien dit een nieuwe installatie is, hoeft u zich geen zorgen te maken dat er iets wordt overschreven.
klik om te vergroten
 • Zodra u een bevestiging heeft ontvangen dat uw import is gelukt, logt u uit bij uw dashboard en vervolgens weer in. Vergeet niet dat u alle  gegevens van uw oude site hebt geïmporteerd , inclusief uw oude wachtwoord.
klik om te vergroten

Selecteer in het menu aan de linkerkant “Instellingen> Permalinks” en klik vervolgens op “Wijzigingen opslaan” . Wij zetten de Permalinks structuur altijd op Postname maar aangezien dez eook mee ge-importeerd wordt is het normaal niet nodig om deze te verandenren enkel het opslaan is belangrijk omdat dit de .htaccess opnieuw genereerd.

klik om te vergroten
 • Dat is alles! Controleer uw nieuwe site om er zeker van te zijn dat alles er correct uitziet. Normalieter zou uw website op deze manier vlekkeloos overgezet moeten zijn.

Indien u nog vragen heeft liever niet zelf met dergelijke zaken aan de slag gaat dan helpen wij u graag. Neem vrijblivend contact op met de experts van WPMagazine / OMJB om te kijken wta we voor u kunnen doen.

Comments

 • No comments yet.
 • Add a comment

  Schrijf je in en mis niets meer.

  Krijg wekelijks op donderdagmorgen een overzicht van de laatste posts op WPMagazine.be, een nieuwsbrief boordevol tips tricks, en onze laatste artiekelen. Zo ben je altijd op de hoogte.